Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayça Ayşin Turan / Ayça Ayşin Turan'a rekor zam! : Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir.

Ayça Ayşin Turan / Ayça Ayşin Turan'a rekor zam! : Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir.. Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Oyunculuk eğitimini gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda alan ayça ayşin turan'ın oyuncu koçu ferit selçuk'tur. Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide gülfem karakterini canlandırmıştır. 2011'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dinle sevgili dizisindeki gülfem rolüyle dikkat çekti.

Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul doğumludur. 2015'te özcan deniz'in yönettiği sevimli tehlikeli filminde.

43.2k Likes, 416 Comments - Ayça Ayşin Turan ...
43.2k Likes, 416 Comments - Ayça Ayşin Turan ... from i.pinimg.com
Karagül dizisinde ada rolünü 4 sezon oynadı. Babası tunuslu annesi ise sinopludur. Ayça aysin turan (born in sinop) is a turkish actress. Ayça ayşin turan (turkish pronunciation: After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. Ayça ayşin turan 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya gelmiştir. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde. Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor.

Oyunculuk eğitimini gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda alan ayça ayşin turan'ın oyuncu koçu ferit selçuk'tur.

25 ekim 1992, sinop) türk dizi ve film oyuncusudur. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen. Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor. 2015'te özcan deniz'in yönettiği sevimli tehlikeli filminde. Karagül dizisinde ada rolünü 4 sezon oynadı. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur. Yüksek öğretim eğitimini i̇stanbul üniversitesi radyo sinema ve. She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. Her mother is from the city of sinop. 2011'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dinle sevgili dizisindeki gülfem rolüyle dikkat çekti. Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir.

Ayça ayşin turan oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizi kariyerine başlamıştır. Ayça ayşin turan, oyunculuğa 2007 yılında affedilmeyen dizisiyle başladı. Kadın oyuncu ayça ayşin turan 1,67 m boyundadır. Ayça ayşin turan fan page ♾. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul doğumludur.

Ayça Ayşin Turan - Biography, Height & Life Story | Super ...
Ayça Ayşin Turan - Biography, Height & Life Story | Super ... from superstarsbio.com
She was educated in sinop municipal. 25 ekim 1992, sinop) türk dizi ve film oyuncusudur. İstanbul üniversitesi radyo ve televizyon bölümünü okumaktadır. Daha sonra karagül dizisi ve 2015 yapımı olan sevimli tehlikeli isimli. Ayça ayşin turan'ın dikkat çektiği ilk yapım 2014 yılında dahil olduğu karagül dizisidir. Ayça ayşin turan fan page ♾. Ayça ayşin turan hayran sayfası. Ayça ayşin turan ile ilgili tüm haberleri ve son dakika ayça ayşin turan haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul doğumludur.

She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. Kanal d ekranlarında yayınlanan meryem dizisinin başrol oyuncusu ayça ayşin turan i̇stanbul'da 25.10.1992'de doğmuştur. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul doğumludur. Ayça aysin turan (born in sinop) is a turkish actress. Ayça ayşin turan hayran sayfası. Ayça ayşin turan | fanpage. Ayça ayşin turan karagül adlı dizide hem oyunculuğu hemde güzelliği ile ekran severlerin büyük beğenisini toplamış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Aslen sinoplu olan başarılı oyuncu 25 ekim 1992 doğumludur. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur.

Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayça aysin turan is a 28 year old turkish actress. Ayça ayşin turan | fanpage. Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Ayça Ayşin Turan'dan sevişme sahnesi açıklaması!
Ayça Ayşin Turan'dan sevişme sahnesi açıklaması! from img.gecce.com.tr
After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. Ayça ayşin turan | fanpage. Karagül dizisindeki hali yabancı aktrislerden birine acayip benzeyen kız ama çıkaramadım bi türlü. Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. Oyunculuk eğitimini gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda alan ayça ayşin turan'ın oyuncu koçu ferit selçuk'tur. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur. Ayça ayşin turan fan page ♾. 8,010 likes · 21 talking about this.

Ayça ayşin turan fan page ♾.

Kanal d ekranlarında yayınlanan meryem dizisinin başrol oyuncusu ayça ayşin turan i̇stanbul'da 25.10.1992'de doğmuştur. Mimarlık bölümü'nde okuyan 26 yaşındaki. Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide gülfem karakterini canlandırmıştır. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Ayça ayşin turan fan page ♾. Последние твиты от ayça ayşin turan (@aycaaysinturan). After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. Ayça ayşin turan sinop'ta, karadeniz'in hırçın dalgalarıyla doğup büyüdü, i̇stanbul'da şöhreti yakaladı. Muhafız'ın başrol oyuncularından olan ayça ayşin turan kimdir oldukça merak ediliyor. Karagül dizisindeki hali yabancı aktrislerden birine acayip benzeyen kız ama çıkaramadım bi türlü. İstanbul üniversitesi radyo ve televizyon bölümünü okumaktadır. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir.